Andere vestigingen

't Stokertje heeft vestigingen op bijzondere locaties in Nederland

Een haard brengt sfeer in huis. Warmte en gezelligheid. Diezelfde ambiance biedt 't Stokertje u al voordat uw nieuwe kachel thuis staat te snorren. Want van uw zoektocht naar een fijne haard maken we graag een belevenis op zich.


Warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !

't Stokertje Kachelkanjer Twente ligt aan de rotonde in Reutum, vlakbij het artistieke stadje Ootmarsum. In Ootmarsum zijn het hele jaar door exposities te bezoeken in de vele galerieen. In de sfeervolle showroom van Kachelkanjer Twente vindt u honderden kachels, haarden & schouwen. Vrijwel alle merken & soorten zijn veelal uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen.Niet voor niets is "warmte uit Reutum sinds 1932 een begrip !"

Kachelkanjer Twente


Design en ontwerp staan centraal bij het Haardenhuys Gelderland

't Stokertje Haardenhuys Gelderland de kachelzaak voor midden Nederland ligt in Epe met haar verzameling houtkachels, gaskachels, gashaarden en houthaarden, zeer centraal gelegen tussen Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle en Deventer.

Haardenhuys Gelderland


Een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf !

't Stokertje Kachelhûs Fryslân is gevestigd aan de Slachtedijk nr. 1 in Joure. Joure heeft met haar rijke Douwe Egberts verleden, ballonfeesten en de Jouwster Merke, precies de juiste ingrediënten voor een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf. Kachelhûs Fryslân biedt plaats aan ca. 450 kachels, haarden en schouwen in ruim 550m2 showroom en is daarmee meteen de grootste haardenspeciaalzaak in de omgeving.

Kachelhûs Fryslân